+32 497 85 46 41 hilde@coachandwrite.be

Loopbaancoaching

 

Hou jij van je job?

Past hij (nog) bij wie je bent?

Kan je je erin ontwikkelen en groeien?

Geeft hij je energie en kan je er je talenten in uitleven?

Geeft hij jou een gevoel van betekenis, van impact?

Is je antwoord op deze vragen niet volmondig ja, dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. 

Niet dat je per se op zoek moet zijn naar ander werk. Misschien loop je tegen bepaalde hindernissen aan in je huidige job en wil je die graag aanpakken.

Wat ook je motivatie is, blijf niet lopen met werkgerelateerde frustraties. Je job neemt immers een grote hap van je tijd in beslag. Kom langs of bel me voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek hoe loopbaanbegeleiding jou in beweging kan brengen. Zodat jij je werk met volle goesting kunt doen!

 

Als erkend loopbaancoach werk ik samen met het loopbaancentrum Arcturus. Dat betekent dat je bij mij terecht kan met loopbaancheques van de VDAB. Zo betaal je slechts 40 euro voor 4 uur coaching.

Kom je in aanmerking voor loopbaancheques?

Ben je minstens een jaar aan het werk als werknemer of zelfstandige en woon je in Vlaanderen of Brussel, dan heb je per 6 jaar recht op 2 loopbaancheques, goed voor 7 uur coaching (4 uur eerste cheque, 3 uur tweede cheque). Op de VDAB-website vind je meer info en kan je jouw loopbaancheques bestellen.

 

Is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in je loopbaanverhaal? Maak een afspraak.

“Hilde haalt het beste uit jezelf.
Ze bezit een soort mensenkennis die ik zeden zag en mocht ervaren.
Ze verwoordt zo mooi de positieve krachten in jezelf die je versterken, en helpt je bij het ontdekken van en omgaan met je angsten en twijfels.
Ze slaagt erin om op korte termijn de dingen in je los te maken.
Voor mezelf dank ik haar persoonlijk voor de professionele hulp waarbij ze mijn beslissingen in mijn carrière en geluk heeft versneld.”
Marleen D, Gent